Pozor! Zahajujeme prázdninový režim. Objednávky budeme odesílat pondělí, středa a pátek (uzávěrka objednávek 9:00h). Děkujeme za pochopení. :)

UV systém - UV GLOW UP

Co přesně znamená UV technologie pro prodlužování řas?

 

🔥Pokud Vás zajímá, jak správně používat UV systém - Účastněte se online kurzu na UV systém od A-Z: JDU DO TOHO!

UV GLOW UP - Představujeme vám nejnovější a nejšetrnější metodu pro dosažení dokonalých a dlouhotrvajících umělých řas. Tato revoluční technologie kombinuje rychlost a přilnavost, zajišťuje jednoduchou aplikaci a je navíc šetrná k vašim citlivým očím. 

Proč zvolit UV GLOW UP?



1. Rychlost a šetrnost: Zapomeňte na nekonečné čekání na vytvrzení lepidla! S UV lampou dosáhnete dokonalého přichycení řasy během pouhých 1-3 sekund S novým lepidlem RAPID dokonce i rychleji ve spojení s UV lampou PINK Navíc je lepidlo formulováno tak, aby bylo šetrné k citlivým očím díky minimálním výparům.

2. Jednoduchá aplikace: Systém s jednoduchým ovládáním pomocí pedálu umožňuje snadnou a rychlou aplikaci nových řas bez obav ze slepení. Žádné slepené řasy, žádný čas strávený oddělováním řas od sebe - konečně jednoduchost, na kterou jste čekaly!

3. Výdrž a přilnavost: Lepidlo tvoří pevný spoj, takže umělá řasa vypadne pouze spolu s přirozenou řasou. Navíc nemusíte čekat na návštěvu sauny, solária nebo na koupání - se spoji můžete okamžitě absolvovat tyto aktivity bez strachu z uvolnění.

4. Flexibilita: UV GLOW UP funguje za jakýchkoli podmínek - již nemusíte řešit vlhkost nebo teplotu ve studiu a že vám klasické lepidlo nedrží správně.

5. Estetický vzhled: Díky čirému lepidlu, které okamžitě vytvrzuje lampa, mají spoje vizuálně atraktivní lesklý vzhled.

🟣UV GLOW UP otevírá novou éru v oblasti prodlužování řas. Nepotřebujete více zvlhčovač nebo odvlhčovač vzduchu. Vaše klientky se nemusí po dobu 24 hodin vyhýbat vodě ani páře, protože UV lepidlo na řasy je plně vytvrzené během zlomku sekundy. UV lepidlo na řasy je ideální volbou pro každé roční období a umožňuje, aby prodloužení řas vydrželo tak dlouho, dokud přirozené řasy nevypadnou.


Zdraví:

Mnozí z nás se často ptají: Jak je to vlastně se zdravím? Například, uvědomili jste si podobnost spojená s návštěvou solária? Mnoho žen, které pravidelně navštěvují tato zařízení, si často nenasazuje ochranné brýle, které by měli a dělají to tak již řadu let. Ale představte si nyní obraz více z hlediska technického: jedna jediná trubice v solariu může mít výkon až 180 W, zatímco naše UV lampa pro salonové použití má výkon pouhých 5 W.

Je třeba zdůraznit, že každé zařízení, které vydává UV záření, by mělo splňovat přísné certifikace a normy stanovené Evropskou unií. Tyto regulace jsou zde proto, aby zajistily bezpečnost uživatelů a minimalizovaly riziko poškození zdraví. Při výběru takového zařízení byste proto měli vždy přikládat velkou váhu jeho certifikacím a shodě s předpisy EU.

Pamatujte, že péče o své zdraví by měla být vždy na prvním místě. Investice do kvalitních produktů, které splňují veškeré normy a směrnice, je krokem správným směrem.

Jak to funguje?
Pomocí naší UV LED lampy můžete vytvrdit speciální lepidlo na řasy pomocí UV světla. Umělou řasu nasadíte na přírodní řasu jako obvykle – aktivujete světlo nožním pedálem a za maximálně 2 sekundy je lepidlo na řasy zcela vytvrzené.

A co jsou nevýhody UV systému pro prodloužování řas?
UV lepidlo na řasy je průhledné, což znamená, že lepicí plochy budou působit esteticky a čistě. Je však třeba si na nové UV lepidlo na řasy zvyknout a naučit se používat správné množství lepidla, což lze s trochou cviku rychle zvládnout. UV lepidla na řasy nemohou být vyrobena s černým pigmentem, protože by barva(tma bránila UV záření ve vytvrzení UV lepidla na řasy. Ze zkušenosti víme, že je práce s čirým lepidlem o trochu náročnější.

❗️❗️UPDATE: NYNÍ MÁME V NABÍDCE I MODRÉ LEPIDLO UV RAPID! ❗️❗️UV RAPID 🛒



🤯Alergie:
Většinou jsou alergie na prodlužování řas způsobené výpary lepidla na řasy. U běžných lepidel na řasy jsou výpary přítomny až 24 hodin po prodloužení řas. UV lepidlo na řasy však zcela vytvrdne, jakmile přijde do kontaktu s UV světlem, takže výpary lepidla téměř nevznikají a jsou minimální. To ale neznamená, že klientka nemůže mít alergickou reakci. Doporučujeme provést první PATCH test na klientce, u které si nejsme jistí. Nic není 100% zaručeno. Doporučujeme cvičně aplikovat pár řas na každé oko. Lepidla stále obsahují kyanoakrylát, proto pro alergiky na tuto složku není metoda vhodná!

Na co si dát pozor?⚠️

  • Upozorněte klientku, že po dobu aplikace ucítí mírné hřejivé teplo, když stisknete pedál - UV světlo klientku neopálí ani nespálí. (Zapálet jí může lepidlo v případě, kdy se dotknete kůže).
  • Nepoužívejte lesklé podložky pod oči! Ani lesklé pásky, UV lampa se bude nepříjemně odrážet a budou Vás bolet oči.
  • Doporučujeme nosit ochranné brýle, které odráží UV světlo.
  • Kapku lepidla aplikujte na matný povrch.