Důležitost hygieny při prodlužování řas

Důležitost hygieny při prodlužování řas a jak LB Ellie pomáhá udržet ji na maximální úrovni

Hygiena je klíčovým prvkem v každém kosmetickém salonu, a to zejména při prodlužování řas, kde je neustálý kontakt s citlivou oblastí očí. Nedostatečná hygiena může vést k přenosu infekcí, alergickým reakcím nebo dokonce k poškození zdraví klientů. Firma LB Ellie si je vědoma této zásadní potřeby a nabízí řadu produktů a školení, která zajistí, že hygiena v salonu bude vždy na nejvyšší možné úrovni.

Jaké jsou hygienické standardy pro prodlužování řas?

Hygienické standardy pro prodlužování řas zahrnují několik klíčových aspektů:
- Dezinfekce nástrojů: Všechny nástroje, včetně pinzet, musí být po každém použití řádně dezinfikovány a sterilizovány.
- Čistota pracovního prostoru: Pracovní plochy, lehátka a osvětlení by měly být pravidelně čištěny a dezinfikovány.
- Osobní hygiena stylistky: Stylistky by měly dbát na čistotu rukou a pravidelně je dezinfikovat.
- Použití ochranných prostředků: Jednorázové rukavice, roušky, ochranné brýle a jednorázové podložky pod oči jsou nezbytné pro ochranu jak stylistky, tak klientky.

Jak LB Ellie pomáhá udržet hygienu na maximální úrovni?

LB Ellie poskytuje široký sortiment produktů, které jsou speciálně navrženy pro udržení hygieny při prodlužování řas:

- Dezinfekční prostředky: Nabídka zahrnuje produkty určené k dezinfekci nástrojů a pracovních ploch, které jsou nezbytné pro eliminaci bakterií a virů.
- Sterilizátory a UV lampy: Pro dokonalou sterilizaci nástrojů doporučujeme UV sterilizátory, které zaručují efektivní zničení mikroorganismů.
- Jednorázové pomůcky: K dispozici jsou jednorázové podložky, lepicí pásky, kartáčky a další, které zajistí, že každá klientka bude mít své vlastní, čisté pomůcky.
- Školení a kurzy: LB Ellie organizuje školení, kde je velký důraz kladen na hygienu. Stylistky se zde naučí, jak správně dezinfikovat nástroje a udržovat čistotu v salonu.
- Informační materiály: Na blogu a v rámci školení poskytuje LB Ellie informace a tipy pro udržení hygieny, které stylistky mohou aplikovat ve své praxi.

Proč je hygiena tak důležitá?

Hygiena je zásadní nejen pro zdraví a bezpečnost klientek, ale také pro profesionální image salonu. Klientky, které vidí, že salon dbá na čistotu a bezpečnost, mají větší důvěru ve služby, které salon nabízí. Důsledná hygiena také snižuje riziko komplikací, jako jsou infekce očí, a zajišťuje dlouhodobé udržení kvality aplikovaných řas.

Hygiena při prodlužování řas je neodmyslitelnou součástí této služby a neměla by být nikdy podceňována. LB Ellie se zavázala k poskytování produktů a vzdělání, které umožňují stylistkám udržet hygienické standardy na nejvyšší možné úrovni. Tímto způsobem nejen chrání zdraví svých klientek, ale také podporuje kvalitu a bezpečnost svých služeb.