Jak si vybrat správný kurz?

Jak se stát profesionální řasovou stylistkou: Kurzy od LB Ellie

Vstoupit do světa prodlužování řas může být vzrušujícím krokem pro každou kosmetičku nebo budoucí lash stylistku. Profese řasové stylistky se stává stále populárnější, a to díky rostoucí poptávce po kvalitních službách v oblasti krásy. Ať už jste začínající kosmetička nebo zkušená profesionálka, která se chce zdokonalit v technice prodlužování řas, kurzy od LB Ellie vám poskytnou veškeré znalosti a dovednosti, které potřebujete k tomu, abyste se stali úspěšnou lash stylistkou.

Proč absolvovat kurz prodlužování řas?

Prodlužování řas je umění, které vyžaduje preciznost, trpělivost a důkladné znalosti o různých technikách a produktech. Profesionální vzdělání vám umožní pochopit anatomii oka, zásady hygieny, správné aplikace a odstranění řas, a také vás seznámí s nejnovějšími trendy v této oblasti. Kvalitní školení vám poskytne důvěru a schopnosti, které potřebujete k tomu, aby vaše služby byly na nejvyšší úrovni.

Co očekávat od kurzů prodlužování řas od LB Ellie?

LB Ellie nabízí různé kurzy, které jsou navrženy tak, aby vyhověly potřebám jak začínajících, tak pokročilých stylistek. Tyto kurzy jsou vedeny zakladatelkou firmy a dlouholetou řasovou stylistkou Eliškou Haraštovou, která vás provede každým krokem procesu.

Pokud Vás zajímá ukázka z našeho kurzu, koukněte se na naše reelsy ze školení - INSTAGRAM LB ELLIE

Základní kurz

Základní kurz je ideální pro ty, kteří se s prodlužováním řas teprve seznamují. Získáte zde základní dovednosti, jako je:

- Výběr správných řas pro různé typy očí
- Bezpečná aplikace a odstranění řasových extensions
- Práce s různými délkami, zakřiveními a tloušťkami řas
- Zásady hygieny a bezpečnosti

Pokročilý kurz

Pokročilý kurz je určen pro stylistky, které již mají základní dovednosti a chtějí své znalosti prohloubit. Naučíte se pokročilé techniky, jako jsou:

- Volume lashes - objemové řasy
- Rychlejší a efektivnější aplikace
- Speciální techniky stylingu
- Řešení běžných problémů a údržba řas

Jednodenní kurz pro začátečníky

Tyto kurzy jsou určeny pro ty, kteří chtějí dosáhnout precizní práce v základní technice řasa na řasu.

Tyto kurzy se zaměřují na:

- Zdokonalení techniky prodlužování řas
- Nejnovější trendy a inovace v prodlužování řas
- Individuální přístup ke kurzistkám
- Podnikání a marketingové tipy pro lash stylistky

 

Jednodenní kurz pro Pokročilé

Tyto kurzy jsou určeny pro ty, kteří chtějí dosáhnout precizní práce v objemové technice.

Tyto kurzy se zaměřují na:

- Zdokonalení techniky prodlužování řas
- Nejnovější trendy a inovace v prodlužování řas

- Individuální přístup ke kurzistkám
- Podnikání a marketingové tipy pro lash stylistky

Jak se můžete přihlásit na kurzy od LB Ellie?

Přihlášení na kurzy od LB Ellie je jednoduché. Stačí navštívit webové stránky LB Ellie a vybrat si kurz, který vám nejvíce vyhovuje. Můžete se také obrátit přímo na firmu prostřednictvím e-mailu: lbellie@email.cz nebo telefonního čísla: 608780745 pro více informací a poradenství.

Stát se profesionální řasovou stylistkou vyžaduje investici času a úsilí do vzdělání a praxe. Kurzy od LB Ellie vám poskytnou potřebnou podporu, vedení a materiály, abyste mohli svou kariéru postavit na pevných základech. S certifikátem od LB Ellie se otevřou dveře k úspěšné kariéře v kosmetickém průmyslu a budete moci nabídnout svým klientům služby, které překračují jejich očekávání. Navíc získáte slevu 20% na většinu sortimentu na našem e-shopu.