Pozor! Zahajujeme prázdninový režim. Objednávky budeme odesílat pondělí, středa a pátek (uzávěrka objednávek 9:00h). Děkujeme za pochopení. :)

Proč byste si neměli dělat řasy 3 dny před svatbou

Proč byste si neměli dělat řasy 3 dny před svatbou a proč je lepší přijít alespoň měsíc předem

Plánování svatebního dne je plné důležitých rozhodnutí, a jedním z nich je i volba správného času pro aplikaci prodloužení řas. Mnoho nevěst se rozhodne pro prodloužení řas těsně před svatbou, ale to nemusí být vždy nejlepší volba. Zde je několik důvodů, proč byste měli přijít na prodloužení řas alespoň měsíc před svatbou:

1. Zvykání si na nový vzhled

Prodloužení řas může výrazně změnit váš vzhled. Pokud si necháte řasy aplikovat těsně před svatbou, nemusíte mít dostatek času si na nový vzhled zvyknout. Aplikace řas měsíc předem vám umožní se s novým vzhledem sžít a případně provést drobné úpravy, pokud nejste s výsledkem zcela spokojeni. Tento časový odstup vám také poskytne možnost vyzkoušet různé make-upy a zjistit, jak nejlépe zvýraznit vaše nové řasy.

2. Případné alergické reakce

Ačkoli jsou naše produkty vysoce kvalitní a bezpečné, vždy existuje malé riziko alergické reakce na lepidlo nebo materiál řas. Pokud si necháte řasy aplikovat měsíc před svatbou, máte dostatek času na to, aby se případné reakce projevily a mohly být řešeny bez stresu a spěchu. V případě, že by došlo k nějaké reakci, budete mít dostatek času na konzultaci s odborníkem a případnou změnu produktu nebo techniky.

3. Údržba a doplnění

Prodloužené řasy vyžadují pravidelnou údržbu a doplnění, aby vypadaly co nejlépe. Pokud si necháte řasy aplikovat měsíc před svatbou, můžete si naplánovat doplňovací schůzku těsně před svatbou, aby vaše řasy byly v den D dokonale plné a krásné. Tento postup zajistí, že vaše řasy budou v nejlepší kondici a vy se budete cítit sebevědomě.

4. Testování různých stylů

Každá nevěsta má jinou představu o ideálním vzhledu svých řas. Aplikace řas až 2 měsíce před svatbou vám dává možnost vyzkoušet různé styly a techniky, abyste našli ten, který vám nejlépe vyhovuje. Můžete se poradit s našimi odborníky a najít ten pravý styl pro váš velký den. Tento časový odstup vám také umožní vyzkoušet různé délky, křivky a tloušťky řas, abyste dosáhli přesně toho vzhledu, který si přejete.

5. Eliminace stresu

Svatební přípravy mohou být velmi stresující. Plánování aplikace řas měsíc předem vám umožní eliminovat jeden z potenciálních stresových faktorů. Budete mít jistotu, že vaše řasy budou vypadat perfektně a nebudete muset řešit žádné nepříjemnosti těsně před svatbou. Tento časový odstup vám také poskytne klid a pohodu, protože budete vědět, že vše je připraveno a vy se můžete soustředit na další důležité aspekty svatebního dne.

6. Přizpůsobení se dalším svatebním přípravám

Svatební přípravy zahrnují mnoho různých aspektů, jako je zkouška účesu, líčení a výběr šatů. Pokud si necháte aplikovat řasy měsíc před svatbou, budete mít dostatek času na to, aby se vaše nové řasy přizpůsobily ostatním svatebním přípravám. Můžete si vyzkoušet různé účesy a make-upy a zjistit, jak nejlépe zvýraznit vaše nové řasy, aby vše dokonale ladilo.

7. Profesionální konzultace a poradenství

Naši odborníci vám rádi poskytnou profesionální konzultaci a poradenství ohledně prodloužení řas. Při aplikaci řas měsíc před svatbou budete mít dostatek času na to, abyste se poradili s našimi specialisty a získali cenné rady a tipy pro péči o vaše nové řasy. Tento časový odstup vám také umožní vyzkoušet různé produkty a techniky, aby vaše řasy vypadaly co nejlépe.

Závěr

Aby byly vaše svatební přípravy co nejhladší a bez stresu, doporučujeme si nechat aplikovat prodloužení řas alespoň měsíc před svatbou. Tento časový odstup vám poskytne dostatek prostoru pro úpravy, zvyknutí si na nový vzhled a řešení případných problémů. Kontaktujte nás pro konzultaci a rezervaci termínu, abychom vám mohli pomoci dosáhnout dokonalého svatebního vzhledu.