Pozor! Zahajujeme prázdninový režim. Objednávky budeme odesílat pondělí, středa a pátek (uzávěrka objednávek 9:00h). Děkujeme za pochopení. :)

Komunikace s klientkou

Komunikace s klientkou, která se chystá na svou první aplikaci prodloužených řas, může být rozhodujícím faktorem pro její další návrat do vašeho salonu. Je tedy důležité vědět, jak správně komunikovat a poskytnout jí všechny potřebné informace. Zde je několik tipů, jak toho dosáhnout.

1. Vstřícnost a profesionalita: V první řadě je důležité, aby se klientka cítila vítaná a pohodlně. Ujistěte se, že jste vždy profesionální, ale zároveň přátelská a vstřícná.

2. Vysvětlete proces: Klientka, která jde na své první prodloužení řas, může být z celého procesu nervózní. Uklidněte ji tím, že jí podrobně vysvětlíte, co může očekávat. Popište, jak dlouho proces trvá, jaké materiály používáte a jak bude vypadat výsledek.

3. Poskytněte rady k péči: Je důležité informovat klientku o tom, jak se o prodloužené řasy starat, aby vydržely co nejdéle. Vysvětlete jí, jaké produkty by měla používat a čeho by se měla vyvarovat.

4. Zjistěte její představy: Zeptejte se klientky na její očekávání a představy. To vám pomůže lépe pochopit, co od prodloužených řas očekává a jak ji můžete nejlépe uspokojit.

5. Buďte trpělivá a pozorná: Klientka může mít mnoho otázek, než se rozhodne pro prodloužení řas. Buďte trpělivá a věnujte jí dostatek času, aby se cítila pohodlně a informovaně.

6. Nabídněte podporu: Ujistěte klientku, že jste k dispozici pro jakékoliv otázky nebo obavy, které by mohla mít i po aplikaci prodloužených řas.

Závěrem, komunikace s klientkou, která se chystá na svou první aplikaci prodloužených řas, by měla být zaměřena na to, abyste ji uklidnila, vysvětlila jí celý proces a poskytla jí všechny potřebné informace. Správný přístup a profesionalita mohou vést k tomu, že se klientka vrátí do vašeho salonu znovu a znovu.