Pozor! Zahajujeme prázdninový režim. Objednávky budeme odesílat pondělí, středa a pátek (uzávěrka objednávek 9:00h). Děkujeme za pochopení. :)

Jak skladovat lepidlo na řasy

Jak skladovat lepidlo na řasy

Lepidlo na řasy je klíčovou součástí procesu aplikace prodloužených řas. Je to produkt, který spojuje umělé řasy s těmi přirozenými a zajišťuje jejich dlouhodobou trvanlivost a odolnost. Jak ale správně skladovat lepidlo na řasy, aby bylo co nejdéle funkční a efektivní? Zde je několik tipů a triků, které vám pomohou.

1. Skladujte na chladném místě: Lepidlo na řasy je citlivé na teplotu. Ideální teplota pro skladování je mezi 18 a 24 stupni Celsia. Vyhněte se vysokým teplotám, které by mohly způsobit zahušťování lepidla.

2. Skladujte mimo dosah světla: Lepidlo na řasy je také citlivé na světlo, zejména na přímé slunce. Skladujte jej v tmavé a suché skříni nebo šuplíku.

3. Uzavřete pevně: Po každém použití je důležité lepidlo pevně uzavřít. To zabraňuje vniknutí vzduchu do lahvičky, který by mohl způsobit zahušťování a zkrácení životnosti lepidla.

4. Skladujte v původním obalu: Většina lepidel na řasy je dodávána v obalu, který je navržen tak, aby optimálně chránil obsah. Skladujte lepidlo v tomto obalu a nepřelévejte ho do jiných nádob.

5. Vyhněte se vlhkosti: Lepidlo na řasy může být také citlivé na vlhkost. Ukládejte jej na suchém místě, mimo dosah vody a par.

6. Nechávejte lepidlo v chladničce: Pokud neplánujete lepidlo používat delší dobu, můžete ho uložit do chladničky. Vždy ale počkejte, až se lepidlo po vyjmutí z chladničky dostatečně zahřeje na pokojovou teplotu před použitím.

7. Pravidelně kontrolujte: Ať už lepidlo skladujete kdekoliv, je dobré pravidelně kontrolovat jeho konzistenci a vůni. Pokud dojde ke změnám, je možné, že lepidlo už není vhodné k použití.

8. Neotvírejte zásobu dopředu: Pokud máte doma více lahví lepidla, nerozbalujte je všechny najednou. Lepidlo začne ztrácet své vlastnosti hned po otevření, takže otevřete jen tolik lahví, kolik opravdu potřebujete.

Správné skladování lepidla na řasy je základem pro jeho dlouhou životnost a efektivitu. Dodržujte výše uvedené tipy a triky a vaše lepidlo bude vždy připravené k použití, kdykoli ho budete potřebovat.