Pozor! Zahajujeme prázdninový režim. Objednávky budeme odesílat pondělí, středa a pátek (uzávěrka objednávek 9:00h). Děkujeme za pochopení. :)

Výhody hotových vějířků

Prodlužování řas se stává stále populárnějším trendem v kosmetickém průmyslu. Jednou z nejdůležitějších součástí tohoto procesu jsou takzvané "premade fans", neboli předem připravené vějířky řas. Řekneme si zde výhody těchto hotových vějířků.

Setkali jsme se s tím, že poměrně velká populace stylistek hotové vějíře odsuzovali nebo odsuzují, ale úplně zbytečně. Ten, kdo už se dívá očima inovací, tak ví, že je nejlepší pracovat chytře a jednoduše. A to je to, co nám přesně tyto hotové vějíře nabízejí. Protože nikdo si nechce za několik let zničit své vlastní ruce, které ho živí. Takže i v našem oboru se snažíme najít metody a způsoby, jak si své ruce nejlépe ochránit a ušetřit.

Zde přinášíme 10 důvodů, proč byste měli využívat právě tyto předem připravené vějíře řas.

1. Rychlost a efektivita:

Použití hotových vějířů výrazně zkracuje čas aplikace řas, což znamená, že můžeš obsloužit více klientek za den.

2. Jednoduchost:

S předem připravenými vějířky řas nemusíte mít zkušenosti s vytvářením vějířků– vše je již připraveno pro aplikaci.

3. Konzistentní výsledky:

Předem připravené vějíře řas zajišťují konzistentní výsledky, což znamená, že každá aplikace bude vypadat stejně dobře.

4. Rozmanitost:

Předem připravené vějíře řas jsou k dispozici v různých délkách, tloušťkách a křivení, což vám umožní přizpůsobit vzhled pro každého klienta.

5. Větší objem:

S předem připravenými vějířky řas můžete dosáhnout většího objemu a hustoty, což je ideální pro klienty s řídkými nebo krátkými řasami.

6. Bezpečnost:

Předem připravené vějíře řas jsou vyrobené z hypoalergenních materiálů, což minimalizuje riziko alergických reakcí.

7. Profesionální výsledky:

Použití předem připravených svazků řas vám umožní dosáhnout profesionálních výsledků, které potěší vaše klienty.

8. Flexibilita:

S předem připravenými vějířky řas můžete snadno experimentovat s různými styly a vzhledy.

9. Pohodlí:

Předem připravené vějířky řas jsou snadno skladovatelné a přenositelné, což je činí ideální pro mobilní kosmetické salony.

10. Zvýšení zisku:

Díky výše zmíněným výhodám – šetření času, konzistence, flexibilita – můžete obsloužit více klientů za krátký čas a tedy zvýšit svůj zisk.

Zkrátka, předem připravené vějířky řas jsou skvělým nástrojem pro každého profesionálního lash artistu, který si chce ulehčit práci a dosáhnout vynikajících výsledků.

A pokud se chcete dozvědět více informací o hotových vějířkách např. na kolik vyjde cena aplikace hotových vějířků u nového setu nebo u doplnění, jak správně a efektivně pracovat s hotovými vějířky, nejčastější chyby při aplikaci hotových vějířků a jiné. Tak si zakupte náš online kurz.

Tento kurz je navržen tak, aby vám poskytl nejen teoretické základy, ale i praktické typy a triky, jak efektivně pracovat s hotovými vějířky. Naučíte se techniky nabírání, přípravy a nalepení řas a získáte doporučení na domácí trénink, který vám pomůže stát se ještě lepší stylistkou. Je vhodný jak pro začátečnice, tak pro zkušenější stylistky. Zkrátka pro kohokoliv, kdo se chce vzdělávat a chce posunout své dovednosti na novou úroveň.