Umělé řasy, které drží - tipy a triky na práci s lepidlem

Umělé řasy, které drží - tipy a triky na práci s lepidlem

Umělé řasy se staly oblíbeným kosmetickým doplňkem pro mnoho žen po celém světě. Přidávají okamžitý objem a délku, čímž zvyšují půvab a intenzitu očí. Pro dosažení tohoto efektu je však klíčové vědět, jak správně pracovat s lepidlem pro prodlužování řas. Představíme vám několik užitečných tipů a triků, jak na to.

1. Volba lepidla: Ne každé lepidlo je stejné. Zvolte kvalitní lepidlo na prodlužování řas, které je prověřené a bezpečné pro oči. Kvalitní lepidlo také zajišťuje silné a dlouhotrvající spojení mezi vlastními řasami a umělými řasami. Doporučujeme naše lepidlo Briliant, které se osvědčilo u nespočet Lash stylistek, je rychlé a velmi pevné. 

2. Příprava řas: Před aplikací lepidla je důležité, aby byly řasy čisté a bez oleje. Použijte bezolejový makeup remover a řasový šampon k očištění řas - naše čistící pěna je speciálně navržena na umělé řasy. To pomůže lepidlu lépe se držet a prodlouží trvanlivost aplikace.

3. Správné množství lepidla: Při aplikaci lepidla je důležité najít rovnováhu. Příliš mnoho lepidla může způsobit slepování řas, zatímco nedostatek lepidla může vést k tomu, že se řasy rychle uvolní.

4. Správná technika: Aplikujte lepidlo na konec umělé řasy, nikoli na střed nebo přední část. To zajišťuje, že se řasa přichytí na správné místo a zabraňuje tomu, aby lepidlo přišlo do kontaktu s očními víčky nebo slznými kanálky.

5. Čas na zaschnutí: Po aplikaci lepidla nechte řasy alespoň 2 minuty vyschnout, než otevřete oči. To zabraňuje tomu, aby lepidlo přišlo do kontaktu s očními víčky a zabraňuje podráždění.

6. Péče po aplikaci: Pokud nepoužíváte UV systém na prodlužování řas, tak platí, aby řasy déle vydržely - vyhněte se kontaktu s vodou nebo parou v prvních 24 hodinách po aplikaci. Také se vyhněte používání olejových produktů v blízkosti očí, protože olej může rozpustit lepidlo a to nikdo nechceme, je potřeba o tom informovat své klientky, aby jsme předešly zbytečným chybám ,

Práce s lepidlem pro prodlužování řas vyžaduje zručnost a praxi. Ale s těmito tipy a triky, budete na dobře pokročilé cestě k přilákání okouzlujících řas, které vydrží.