Rutina hygieny řas

Vše, co vy a vaši zákazníci potřebujete vědět o rutině čištění řas.
Zdravé řasy jsou základním předpokladem pro krásný pohled. Nezáleží na tom, zda preferujete přírodní look nebo milujete umělé prodlužování a zahušťování řas – správná péče je klíčová pro zachování jejich kvality a dlouhodobosti. Chcete vědět, jak na to? Dnes se podíváme na tuto tématiku podrobněji.


Pravidelné čištění řas je základem
Péče o řasy spočívá především v pravidelném a správném čištění. Pokud používáte make-up, je důležité ho před spaním důkladně odstranit, aby nedošlo k zanesení mazových žlázek a podráždění očí. Pro čištění řas doporučujeme používat speciální produkty, které jsou na tento účel určené. Můžete zvolit například odličovací gel nebo micelární vodu, které jemně, ale efektivně odstraní make-up a zanechají vaše řasy čisté a zdravé.
Mytí řas je důležité i pro ty, kteří nepoužívají make-up. Prach a jiné nečistoty z ovzduší se mohou v průběhu dne usazovat na řasách a v očích, což může vést k podráždění a dalším problémům.


Jak na čištění řas při použití prodlužování?
Pokud máte nasazené prodloužené řasy, péče o ně vyžaduje trochu jiný přístup. Prodloužené řasy jsou citlivější a vyžadují jemnější péči. Především je důležité vyhnout se olejovým produktům, které by mohly rozpustit lepidlo, jež se používá k přichycení umělých řas.
Při mytí prodloužených řas doporučujeme používat speciální šampony a čistící pěny, které jsou pro tento účel určené. Dopočučujeme naši čístící pěnu na řasy: ČISTÍCÍ PĚNA 
Tyto produkty jsou navrženy tak, aby byly šetrné k prodlouženým řasám, ale zároveň efektivně odstranily veškeré nečistoty.


Jak často bychom měli řasy čistit?
Ideální je čistit řasy každý den, především pokud používáte make-up. Pokud však máte prodloužené řasy a nenosíte na očích make-up, můžete frekvenci mytí snížit na 2-3x týdně. Samozřejmě záleží také na vaší individuální potřebě a typu pleti.
Doufáme, že jsme vám tímto článkem přiblížili, jak správně pečovat o vaše řasy. Správná péče je základem pro zachování jejich zdraví a krásy.

 

hygiena řas