Pozor! Zahajujeme prázdninový režim. Objednávky budeme odesílat pondělí, středa a pátek (uzávěrka objednávek 9:00h). Děkujeme za pochopení. :)

Lash mapping - Vytvoř si předlohu pro symetrii obou očí

Lash mapping je užitečná metoda, kterou docílíte symetrie obou očí. Dokážete si představit nechat odejít klientku, aby odcházela a každé oko měla jiné.
První bod - s klientkou se dohodneme o její představě finálního výsledku řas a následně ji i doporučíme vhodný tvar pro její typ oka. Jakmile máme vybráno a shodneme se na požadovaném tvaru si klientku připravíme můžeme zakreslit na podložky pod oči mapu s jakým tvarem a délkami budeme pracovat. 

jak si takovou mapu vytvořit? 
Existuje mnoho stylů a technik, je dobré zůstat v obraze a sledovat trendy ve světě, neustále se  Důležitým faktorem je i individuální volba tvaru pro klientku, každý má jiný typ očí, jinak posazené apod., proto je důležité umět poradit a vybrat vhodný tvar.

 

Základní styly : 

1.

Vhodné pro všechny typy očí

 2.

Vhodné pro: pokleslé oči, oči blízko sebe,  oči s vysoko položeným obočím.

3.

Vhodné pro: kulaté oči, vystouplejší oči. 

4.

Vhodné pro: kulaté oči, vystouplejší oči. 

 

5. 

Vhodné pro: malé oči, pokleslé oči, oči vzdálenější od sebe, zapadlé oči, úzké oči.

6.

Vhodné pro: oči blízko u sebe, vypouklejší oči, kulatý tvar očí.

 

TIP: Pokud je u klientky místo, které chcete vyzdvyhnout - použíjte zatočení D ( Osobně používáme zatočení CC, když je potřeba určité místo zvýraznit, zkombinujeme se zatočením D)